1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Для ліцею в місті...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Для ліцею в місті...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Для ліцею в місті...

Для ліцею в місті Покровськ Донецької області виготовлено 96 крісел зі столами

04.06.2018

У Донецькій області завершилася установка аудиторних крісел. Для Покровського ліцею меблева фабрика Прем’єра виконала індивідуальну розробку меблів – монолітну конструкцію зі столів і м’яких крісел. Через нестандартну висоту і глибину сходів в аудиторії неможливо було розмістити парти і крісла стандартних розмірів, тому наші фахівці розробили альтернативний компактний варіант.

Всього для аудиторії виготовлено 96 крісел з відкидними сидіннями. Обрана модель Темпо. Оббивка – спеціалізована меблева тканина Алоба коричневого кольору. Крісла виготовлені без підлокітників, щоб полегшити прохід студентів між рядами.

Металеві стійки крісел подовжені на висоту сходів та мають спеціальну форму для надійного кріплення стільниць. Металеві елементи мають порошкове фарбування чорного кольору. Стільниця виконана з ламінованого ДСП. Для першого ряду виготовлені бар’єрні стійки.

Для встановлення нестандартної конструкції в Покровськ виїхала команда наших фахівців. Вони зібрали та встановили конструкцію в бетонну підлогу.

Маючи власне виробництво, меблева фабрика Прем’єра може виготовити індивідуальні моделі і запропонувати нестандартні конструктивні рішення.

*В даному проекті представлені крісла серії Темпо

 

Залишити відповідь