1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Для Центру дитячої творчості...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Для Центру дитячої творчості...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Для Центру дитячої творчості...

Для Центру дитячої творчості в Кривому Розі виготовлено 290 крісел Лідер

12.10.2018

Нова поставка крісел в місто Кривий Ріг Дніпропетровської області. Меблева фабрика Прем’єра виконала замовлення на 290 крісел для глядацької зали Центру дитячої творчості. Заміна крісел в залі для глядачів стала частиною капітального ремонту.

У Центрі встановлена ​​одна з найбільш популярних моделей середнього цінового сегмента Лідер. Лідер – крісла універсального дизайну, які часто використовують в будинках культури, школах та ВНЗ.

Крісла виконані стаціонарними секціями з кріпленням в дерев’яну підлогу.

В якості оббивки була підібрана спеціальна меблева тканина з протипожежними властивостями (підтверджено європейськими сертифікатами). Бордовий колір тканини обирався під інтер’єр зали для глядачів.

Відмінний зовнішній вигляд крісел доповнюють дерев’яні підлокітники, виготовлені з масиву твердих порід дерева. Колір тонування – горіх.

Максимальний комфорт для глядачів забезпечує внутрішнє наповнення крісел. В основі м`якого елементу сидіння Меблева фабрика Прем’єра використовує литий формований пінополіуретан високої щільності. Це надійний і довговічний матеріал, який не втрачає первинної форми навіть після тривалого використання. Щоб глядачі швидко орієнтувалися в залі на кріслах встановлені золоті номерки місця і ряду овальної форми. Фабрика пропонує багатий вибір комплектуючих та додаткових опцій.

Фабрика організувала доставку крісел в Кривий Ріг, а вже в залі наші фахівці зібрали і встановили секції крісел.

*В даному проекті представлені крісла серії Лідер

 

Залишити відповідь