1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Крісла “Алегро” для Військової...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Крісла “Алегро” для Військової...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Крісла “Алегро” для Військової...

Крісла “Алегро” для Військової частини А-0680 м. Кропивницький

28.01.2021

Ще один січневий проект з виготовлення та постачання аудиторних крісел для Військової частини А-0680 м. Кропивницький, Кіровоградської області, що входить до комплексу будівель колишнього Юнкерського кавалерійського училища, зведеного в середині XIX ст.

Для проекту була обрана модель крісел “Алегро” — універсальна комфортабельна модель, що відрізняється стриманим дизайном, ергономічністю та бюджетною ціною. Відповідно до технічного плану, крісла повинні були розташовуватися двома довгими рядами по обидва боки приміщення, тому для аудиторії було виготовлено 52 стаціонарні секції: 24 п’ятимісних та 28 шестимісних.

Крісла виконані в оббивці з меблевої тканини синього кольору та м’яким наповнювачем з ППУ (литим формованим пінополіуретаном). Бічні стійки крайніх рядів крісел зроблені із закритими фальшпанелями, а центральні із відкритими. Вся партія укомплектована шпонованими фігурними підлокітниками у тонуванні “Горіх Еко”.

Доставка та монтаж нових меблів виконувались нашою стороною, для цього співробітники фабрики “Прем’єра” виїхали в м. Кропивницький, де і провели збирання та встановлення крісел на об’єкті.

*В даному проекті представлені крісла серії Алегро