1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Крісла «Ліра» для міського...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Крісла «Ліра» для міського...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Крісла «Ліра» для міського...

Крісла «Ліра» для міського Будинку культури в Надеждівці

22.01.2021

277 крісел моделі “Ліра” було встановлено у січні цього року в Будинку Культури с. Надеждівка, Криворізького району, Дніпропетровської області.

Одноповерхова будівля Будинку Культури давно потребувала серйозного ремонту і після проведення всіх необхідних зовнішніх і внутрішніх оздоблювальних робіт, Надеждівською сільською радою було прийнято рішення про відкриття тендеру на виготовлення і поставку нових крісел для глядацької зали.

Тендер, за результатами якого в якості фірми виробника була обрана наша фабрика, був проведений восени 2020 року і після підписання всіх необхідних договорів, наші фахівці приступили до виготовлення партії крісел.

Для Надеждівського Будинку Культури були обрані крісла серії “Ліра”, що відрізняються стриманим дизайном і універсальністю. Завдяки рельєфній спинці, дана модель забезпечує рівномірне навантаження на плечі і спину людини при сидінні, що дозволяє з комфортом проводити в кріслі тривалий час. Саме тому крісла цієї серії вибирають як актові та концертні зали, так і лекційні зали в навчальних аудиторіях.

Після виготовлення всієї партії, наші фахівці виїхали на об’єкт де провели збірку і установку крісел. Оскільки амфітеатр залу має високі та вузькі сходинки, були виготовлені 80 крісел нестандартних параметрів для комфортного розміщення на них відвідувачів.

В якості оббивного матеріалу для цієї партії, була обрана спеціалізована тканина синього кольору. До оббивці підібрані фігурні підлокітники в кольорі “горіх”, виготовлені зі шпонованої фанери, а також золоті номерки місця і ряду з пластика. Для наповнювача сидіння був використаний ППУ (литий формований пінополіуретан), який ми виробляємо безпосередньо на своїх виробничих потужностях з використанням надсучасного обладнання фірми «Hennecke», Німеччина. Даний матеріал відрізняється підвищеною зносостійкістю і опірністю до деформації, що дозволяє кріслам, в яких він використовується, тривалий час зберігати свою геометрію.

Всі установчі роботи були закінчені в строк і ми сподіваємося що незабаром відвідувачі Надеждівського Будинку Культури зможуть побачити оновлену глядацьку залу і оцінити комфорт нових крісел від Меблевої фабрики Прем’єра.

*В даному проекті представлені крісла серії Ліра