1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Крісла “Рондо” для Київської...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Крісла “Рондо” для Київської...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Крісла “Рондо” для Київської...

Крісла “Рондо” для Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв

14.08.2019

До початку нового навчального року, наша фабрика встигла взяти участь в оновленні аудиторій в Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтв (КМАЕЦМ).

КМАЕЦМ – єдиний в Україні і в Східній Європі вищий навчальний заклад з комплексної підготовки фахівців цирку і естради. Заснована в 1961 році академія, за більш ніж 55 років свого існування стала провідним профільним навчальним закладом міжнародного рівня, чиї випускники стали зірками українського та світового цирку, вітчизняної та зарубіжної естради.

Новий навчальний рік зустріне студентів відремонтованими аудиторіями, новими меблями, облагородженими зоною відпочинку і територією навколо будівлі.

Меблева фабрика Прем’єра “відзначилася” в оснащенні навчальних аудиторій, виготовивши для них комфортабельні крісла серії “Рондо”. М’яка спинка крісел цієї моделі, має тонований дерев’яний обклад по периметру. Наповнення з литого формованого пінополіуретану високої щільності забезпечує комфортне розміщення в кріслі, на протязі тривалого часу. Спинка і сидіння обтягнуті спеціалізованою меблевої тканиною з високими експлуатаційними характеристиками.

За бажанням замовника, для крісел були також виготовлені номерки місця і ряду.

Залишити відповідь