1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Музично-драматичний театр в Бердичеві...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Музично-драматичний театр в Бердичеві...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Музично-драматичний театр в Бердичеві...

Музично-драматичний театр в Бердичеві отримав 420 нових крісел і стільців

17.01.2018

14 січня відбулося урочисте відкриття оновленого музично-драматичного театру в Бердичеві Житомирської області. Для глядацького залу меблева фабрика Прем’єра виготовила 364 крісла з відкидними сидіннями і 56 театральних стільців.

Театр вперше почав роботу ще в 1908 році. Це важливий культурний та історичний об’єкт для Бердичева. У 2015 році почалася капітальна реставрація будівлі. Перед підрядниками стояло непросте завдання – встановити в театрі сучасні меблі та обладнання, при цьому зберігши унікальну акустику і важливі архітектурні елементи: обробку з натурального дерева, гранітні сходи, венеціанську штукатурку, кришталеві люстри.

Коли внутрішні ремонтні роботи в залі для глядачів були завершені, наші фахівці встановили крісла і стільці в залі. До завершення ремонту в інших приміщеннях крісла перебували під захисною плівкою.

У жовтні театр з перевіркою відвідав Ігор Гундич, голова Житомирської обладміністрації. Він високо оцінив якість нових крісел для глядачів і сказав, що: “обов’язково, я б хотів наступного разу відвідати цей об’єкт, сидячі в цих прекрасних кріслах, і дивитися прекрасну виставу”. У залі для глядачів театру встановлені крісла Мадрид – популярна модель для театрів і академічних залів.

Класичне театральне крісло прикрашає обклад і підлокітники, виготовлені з деревини твердих порід. Крісла оббиті тріпліруваною (тришаровою) тканиною кольору бордо. Крім красивого зовнішнього вигляду оббивка має протипожежні властивості (підтверджено європейськими сертифікатами). Будь-яка обрана замовником оббивна тканина може пройти процес тріплірування.

У сидіннях крісел використаний литий формований ППУ високої щільністі. Як і в автомобільних кріслах такі сидіння не продавлюються і не деформуються.

Лоджії на балконах не мають достатніх розмірів, щоб розмістити там секції крісел. Тому як альтернатива на балконах встановлені театральні стільці Глорія.

*В даному проекті представлені крісла серії Мадрид

 

Залишити відповідь