1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Нові крісла в відремонтованому...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Нові крісла в відремонтованому...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Нові крісла в відремонтованому...

Нові крісла в відремонтованому залі КМАТОБ, Київ

02.09.2019

До відкриття свого 38-го театрального сезону, Київський муніципальний академічний театр опери і балету для дітей та юнацтва провів масштабний ребрендинг і отримав новий фірмовий стиль. Мета трансформацій – змінити уявлення людей про КМАТОБ, як про виключно дитячий музичний театр. Нова назва “Київська опера” і новий візуальний стиль бренду тепер відповідають репертуару театру, розрахованого на глядачів у віці від 17 до 35 років.

Вперше за багато років, за підтримки Департаменту культури КМДА, в приміщенні театру був зроблений повноцінний ремонт. У залі для глядачів встановили нові комфортні сидіння, замінили ковролін і перефарбували стіни, відреставрували декоративні елементи.

Нові крісла для Київської опери, в кількості 444 шт., були виготовлені Меблевою фабрикою Прем’єра. Для глядацького залу була обрана модель крісла Соло синього кольору з тонуванням дерев’яних елементів під “горіх”. Модель Соло має поліпшену ергономіку і витримує високі експлуатаційні навантаження, що дуже важливо для театру з великою кількістю вистав. В якості наповнювача сидінь був використаний литий формований пінополіуретан високої щільності, який не просідає і не змінює форму протягом експлуатації, та гарантує комфортне розміщення глядачів всіх вікових категорій.

Крім залу для глядачів, косметичний ремонт був зроблений в фойє і гримерних кімнатах. У театрі також було встановлено нове звукове та світлове обладнання.

Всі зручності оновленої Київської опери, глядачі зможуть оцінити на прем’єрі, якою театр відкриває свій 38-й сезон – еротичної постановці “Весілля Фігаро”.

*В даному проекті представлені крісла серії Соло

 

Залишити відповідь