1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. У Дніпропетровській філармонії ім....
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. У Дніпропетровській філармонії ім....
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. У Дніпропетровській філармонії ім....

У Дніпропетровській філармонії ім. Леоніда Когана оновлений великий концертний зал

05.07.2017

Заміна крісел у великому концертному залі філармонії проходила в кілька етапів. У лютому була виготовлена ​​і встановлена ​​партія з 212 крісел для основної частини партеру. У серпні відвантажено другу партію з 230 крісел для партеру і 118 крісел для балкону.

Великий симфонічний зал Дніпропетровської філармонії має багато індивідуальних особливостей, які ми як виробники змогли врахувати в виробництві театральних крісел.

1) унікальна акустика. Концертні крісла повинні мати не тільки класичний театральний вигляд, але і відповідати акустичним особливостям залу.

2) кілька кутів ухилу підлоги в залі. Ця особливість була врахована у виробництві металевих каркасів.

3) радіусний балкон. Встановлення крісел у радіусних залах передбачає особливу конструкцію крісел.

Для комплектації залу була обрана класична театральна модель Севілья: округла спинка, декоративні строчки на спинці і сидінні, підлокітники з масиву дерева. В якості оббивки використана тришарова тканина бордового кольору з тріпліруванням. Така тканина має значну зносостійкість, стійкість кольору і брудовідштовхуючі властивості.

Меблева фабрика Прем’єра – єдиний український виробник, який надає європейські сертифікати відповідності стандартам EN 1021 (1 і 2) і PN-88 / B-02855 (стандарти горючості і виділення токсичних продуктів).

Внутрішнє наповнення сидінь – литий формований пінополіуретан. Матеріал набагато більш стійкий до деформацій і на відміну від звичайного еластичного пінополіуретану, значно збільшує термін служби крісел. Гарантія на театральні крісла нашого виробництва становить 3 роки. А на сидіння з литого формованого пінополіуретану, на весь термін використання крісел, але не менше ніж 120 місяців (10 років).

Всі питання, пов’язані з доставкою і установкою, взяла на себе фабрика.

Меблева фабрика Прем’єра вітає Дніпропетровську філармонію з оновленим залом для глядачів і стартом нового концертного сезону.

Залишити відповідь