1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. В актовій залі університету...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. В актовій залі університету...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. В актовій залі університету...

В актовій залі університету Черняховського встановлені крісла з пюпітрами

01.04.2017

У березні меблева фабрика Прем’єра виготовила 512 крісел для актового залу Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського.

В актовій залі університету постійно проходять наукові конференції, робочі збори та семінари, тому для такого багатофункціонального залу знадобилися крісла з пюпітрами.

Пюпітри або конференц-столики – це відкидні столики для записів. Вони встановлюються на спинці крісла, легко відкидаються і складаються. На них можна вести записи, розмістити ноутбук або планшет. Більшість крісел з нашого каталогу можуть бути укомплектовані відкидними столиками. Для наших клієнтів ми пропонуємо три види пюпітрів з різними конструкціями.

Крісла в актовому залі університету прикрашає фігурна вишивка з емблемою Міністерства оборони України.

Для оббивки використовувалася тріплірована тканина кольору карамель. Ця тришарова тканина володіє високими протипожежними властивостями, а також менш схильна до механічних впливів, ніж звичайні меблеві тканини. Якість таких тканин підтверджено європейськими сертифікатами. В Україні меблева фабрика Прем’єра – єдиний виробник крісел для залів, який використовує технологію тріплірування.

М’яке наповнення – литий формований пінополіуретан високої щільності. Сидіння з литого формованого ППУ виготовляються як цілісний елемент, а завдяки особливій технології виробництва, крісла з цього матеріалу витримують високі навантаження і не змінюють свою форму на протязі всього терміну експлуатації. Термін використання крісел з формованим ППУ в рази вище, ніж термін використання звичайного листового поролону.

Крім крісел з відкидними сидіннями для актового залу знадобилися стільці для президії. Прем’єра більше 10 років займається оснащенням залів, тому спеціально для президій розробила м’які стільці з високою спинкою Президіум. Крісла та стільці виконані в оббивці одного кольору.

На балконах встановлені 108 крісел з відкидними сидіннями Соната.

Встановлення крісел в залі виконали фахівці фабрики. Гарантія на крісла виробництва меблевої фабрики Прем’єра – 3 роки.

 

Залишити відповідь