1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Відкриття ультрасучасного органного залу...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Відкриття ультрасучасного органного залу...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Відкриття ультрасучасного органного залу...

Відкриття ультрасучасного органного залу у Харкові

31.08.2016

19 серпня відбулося урочисте відкриття ультрасучасного органного залу Харківської обласної філармонії. У залі був встановлений величний музичний інструмент німецького виробництва – один з найбільших органів в Україні (висотою 15 метрів і вагою 40 тонн).

Унікальність даного залу в його архітектурі і приголомшливій акустиці, яка була досягнута завдяки використанню сучасних технологій: змінюваної геометрії стелі, матеріалами оформлення приміщення, рельєфною фактурою стін, дубовому паркету і, звичайно ж, не малу роль в цьому акустичному ансамблі зіграли нові театральні крісла виробництва меблевої фабрики Прем’єра. Їх конструкція і матеріали відповідають всім вимогам німецьких акустиків. Оббивка – іспанська тканина з найкращими показниками звукопоглинання.

Всього було виготовлено 496 крісел «Манхеттен». Дана модель відрізняється підвищеною комфортабельністю і підкресленим мінімалістичним дизайном – виразні лінії і чіткі геометричні форми якого ідеально вписалися в сучасний інтер’єр залу.

Від щирого серця вітаємо харків’ян і гостей міста з відкриттям нового органного залу!

Також керівництво Меблевої фабрики Прем’єра висловлює глибоку подяку голові правління ВАТ «Трест Житлобуд-1» Харченко А.М., головному архітектору Харківської області Рабиновичу М.С. і директору проектного бюро ТОВ КТМ «Мир» Тун І.А. за надану довіру, розробку дизайну і технічної документації.

*В даному проекті представлені крісла серії Манхетен

 

Залишити відповідь