1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Поставка нових крісел для...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Поставка нових крісел для...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Поставка нових крісел для...

Поставка нових крісел для Тростянецького “Центру культурних послуг”, Сумської обл.

29.06.2021

На початку 2021 року Тростянецька міська ОТГ прийняла рішення створити на базі районного Будинку культури, «Центр культурних послуг». Новий центр був покликаний підвищити якість і доступність культурних послуг як для жителів сільської місцевості територіальної громади, так і для городян. Після реконструкції будівлі там планується відкрити танцювальний і концертний зали, бібліотеку, художні гуртки і т.п.

Тому, вже в березні Тростянецькою міською радою було проведено тендер на закупівлю нових крісел для комунального закладу «Центр культурних послуг» м. Тростянець. Меблева фабрика «Прем’єра» взяла участь в аукціоні, та за його результатами була оголошена переможцем, наслідком чого стало укладення договору на виготовлення та поставку 380 крісел серії «Колізей».


Глядацька зала зі старими дерев’яними кріслами

Перед початком виробництва, наші фахівці провели точні виміри залу, а також узгодили колір оббивки крісел і тонування підлокітників. Оскільки підлогове покриття приміщення не піддавалося реконструкції, частина стаціонарних стійок крісел була виготовлена з урахуванням наявного ухилу підлоги в 7° в зоні переходу з партеру в амфітеатр. На балконі справа не обмежилася самими стійками і доопрацювання зазнали вже самі сходинки, всі 4 яруси яких довелося розширити, щоб дотримати норми ДБН*.


Глядацька зала після монтажу нових крісел

Всього, в трьох зонах глядацької зали, було встановлено 380 крісел серії «Колізей», з них:
— Стаціонарних — з кріпленням в підлогу, 144 шт. в амфітеатрі і 60 шт. на балконі;
— Універсальних — без кріплення до підлоги, 176 шт. в партері. Універсальні секції зберігають свою стійкість без кріплення до підлоги і за бажанням Замовника можуть бути перенесені в іншу частину зали.

Нумерація крісел і рядів була вишита ниткою золотого кольору. На бічних фальшпанелях кожної секції, ми зробили вишивку логотипу – герб міста Тростянець.
Монтаж крісел був здійснений в червні, нашими фахівцями. І вже на наступний день, після встановлення, в Центрі культурних послуг проводили різні заходи. Жителі міста, гості, а найголовніше, Замовник – залишилися задоволені результатом виконаної роботи.

Можна не сумніватися в тому, що нові крісла від Меблевої фабрики “Прем’єра” будуть протягом тривалого часу радувати глядачів “Центру культурних послуг” своїм комфортом і новизною, адже на всі виготовлені нами крісла, ми надаємо 36-ти місячний гарантійний термін експлуатації, а на м’які елементи, виготовлені з литого формованого ППУ, – на весь термін експлуатації, але не менше 10 років.

*Норми ДБН (Державні будівельні норми) — сукупність прийнятих органами виконавчої влади нормативних актів технічного, економічного і правового характеру, що регламентують здійснення містобудівної діяльності, а також інженерних вишукувань, архітектурно-будівельного проектування та будівництва.

*В даному проекті представлені крісла серії Колізей