1. |
  2. Інші меблі, Новини
  3. |
  4. Співпраця з “ОН Клінік”
  1. |
  2. Інші меблі, Новини
  3. |
  4. Співпраця з “ОН Клінік”
  1. |
  2. Інші меблі, Новини
  3. |
  4. Співпраця з “ОН Клінік”

Співпраця з “ОН Клінік”

16.07.2018

Меблева фабрика Прем’єра активно співпрацює з медичними центрами “ОН Клінік” і “ДокторПРО”, поставляючи медичні меблі та меблі для зон очікування.

За 30 років роботи корпорація “ОН Клінік” допомогла більш ніж 1,5 мільйону чоловік перемогти різноманітні захворювання. На сьогоднішній день в Україні успішно працюють 8 медичних центрів “ОН Клінік”, а першим з них був “ОН Клінік Харків”, відкритий в 2007 році.

Клініки відомі завдяки високому рівню медичних послуг, бездоганному сервісу і турботі про комфорт своїх пацієнтів. З осені 2015 року мережа “ОН Клінік” об’єдналася з мережею медичних центрів “ДокторПРО” що дозволяє тепер відвідувати висококваліфікованих фахівців у будь-якому регіоні країни.

Для медичних центрів в Дніпрі, Одесі, Миколаєві, Черкасах, Білій Церкві, Ужгороді, Полтаві були виготовлені багатомісні секції Мілана. Це м’які секції без підлокітників. Наша фабрика виготовила секції на більш ніж 100 посадочних місць в різних конфігураціях.

Колір оббивки підбирався згідно корпоративним кольорам клініки. Секції виконані зі штучної шкіри синього кольору.

Крім оглядових кабінетів меблева фабрика поставила спеціалізовані медичні меблі під брендом “ISMed”.

“ISMed” – це виробництво медичних меблів по стандартам медичних установ Ізраїлю. Для медичних центрів “ОН Клінік” і “ДокторПРО” фабрика виготовила 50 медичних кушеток і столиків.

*В даному проекті представлені багатомісні секції Мілана та медичні кушетки ISMED

Залишити відповідь